Prima executare silită pentru Potârcă!

568

Veste proastă primită în penitenciar de către fostul candidat la Președinția României! Constantin Ninel Potârcă a aflat în spatele gratiilor că tocmai i-au fost golite conturile în care își ținea banii “de buzunar” pentru cumpărăturile la care are dreptul în perioada executării mandatului de arestare emis pe numele său. Sumele nu sunt unele uriașe, dar arată că “Obama de Meteor” nu a scăpat definitiv de posibilitatea ca statul să îi confiște averea și eventualii bani pentru a recupera din prejudiciile create de acesta.
“Aveam două conturi aici și aveam 30 de lei și 60 de lei. Erau bani aduși de ai mei de acasă, nu sunt cine știe ce sume, dar m-am trezit fără ele. Am înțeles că cei de la Penitenciar au făcut asta pentru că au primit ordin să mă execute în privința oricărei sume pe care aș avea-o la dispoziție pentru a recupera, vezi Doamne, din prejudiciul stabilit la instanțe. Cred că merită o primă cei care au făcut treaba asta și pe lângă ei și judecătorii și procurorii. Oricum prejudiciile care mi se impută sunt total aberante pentru că dacă aș fi avut eu banii despre care se face vorbire în sentințe aș fi avut și eu o altă situație acum”, spune Potârcă.
Fostul prezidențiabil se află împreună cu fratele său în penitenciar unde execută pedeapsa de 8 ani dispusă de judecători împotriva sa. El a fost condamnat în două dosare penale în care a fost acuzat de evaziune fiscală și într-un al treilea în care a fost inculpat pentru dare de mită. Prejudiciul din dosarele de evaziune e de ordinul zecilor de milioane de euro. Într-unul din dosare el ar avea de plătit statului peste 180 de milioane de lei, iar în altul aproape un milion de euro, de aceea confiscarea banilor pe care îi avea în conturi făcându-l pe Potârcă să zâmbească pe sub mustață și să se gândească la ce va urma de acum încolo dacă a fost lăsat fără nici un leu…
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here