PPDD Gorj nu a stabilit nimic în BPJ pentru deconcentrate

531

Joi seara activul PPPD Gorj s-a întrunit pentru prima dată în noul sediu al organizaţiei primit de la autorităţile municipale în Târgu-Jiu. Aflaţi la mică distanţă de sediul PDL Gorj, popularii s-au adunat în lipsa preşedintei organizaţiei, aflată încă la Bucureşti, şi fără a lua decizii de amploare. Mai exact nu s-a discutat despre deconcentratele primite de la PSD, asta şi pentru că în mediul politic gorjean se discută şi despre plătirea posturilor în cauză la vârful partidului lui Dan Diaconescu.

Trei deconcentrate au fost atribuite PPDD Gorj pe protocolul cu PSD, în acestea liderii partidului putând cu limite să facă schimbări. Asta pentru că, la două dintre deconcentratele primite, adică la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Controlul Alimentelor şi la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, conducătorii au dat concurs pe post. Atât Ion Iliuţă cât şi Mădălin Giurcău au obţinut funcţia prin concurs, ultimul redobândindu-şi scaunul prin hotărâre definitivă şi irevocabilă. Poate şi din acest motiv, reprezentanţii PPDD Gorj nu au mai pus, în şedinţă, pe tapet nominalizarea unor înlocuitori pentru cei doi sau păstrarea celor în cauză, problema urmând să fie discutată cu preşedinta filialei, la venirea sa în Gorj. Nu s-a discutat nici despre funcţii la nivelul CEO ci despre întărirea organizaţiilor partidului în judeţ şi despre strângerea de semnături pentru candidatura lui Dan Diaconescu la alegerile prezidenţiale.
În mediul politic gorjean se discută însă că posturile la cele trei deconcentrate ale PPDD, ITM, CJPC şi DSVCA se vor plăti gras la Bucureşti, sau mai precis la Dan Diaconescu.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here