Posturi de asistent medical debutant, vacante la SJU Târgu-Jiu

437

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de asistent medical debutant generalist/laborator – Laboratorul de Analize Medicale (2 posturi). Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să aibă diplomă de licenţă în specialitate/diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate/diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale în specialitatea generală/laborator.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de licenţă în specialitate/diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate/diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale în specialitatea generală/laborator.

Înscrieri până pe 23 august
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 23 august 2017, ora 16.00: data limită pentru depunerea dosarelor; 31 august 2017, ora 09.00: proba scrisă; 05 septembrie 2017, ora 09.00: proba interviu. Conform art. 6 al Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, pentru înscrierea la concurs candidații vor prezenta un dosar care va conține mai multe documente. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Str. Progresului, nr. 18, telefon 0253/237.803, interior 307.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here