Ponta, convins că joi putem avea Guvern nou!

891

Deși a făcut tot ce a putut pentru ca Sorin Grindeanu să stea cât mai mult la Palatul Victoria, actualul șef al Secretariatului General al Guvernului e convins că joi România ar putea avea un nou Executiv. Victor Ponta e convins că liderii care au dus la demiterea Guvernului Grindeanu pot să facă acum procedurile în așa fel încât în câteva zile noul premier Mihai Tudose să își intre în pâine, asta dacă și Klaus Iohannis își dă acceptul.
“Domnii Dragnea și Tăriceanu (în dubla calitate de Președinți ai Camerei și Senatului și șefi ai PSD – Alde) trebuie să instaleze cât mai curând noul Guvern / procedurile pot fi grăbite în așa fel încât joi să avem Guvernul «Mihai Tudose» la muncă! Și așa oamenii au plătit deja un preț prea mare pentru o criză politică inutilă și ridicolă. Update – cât despre schimbarea lui Grindeanu pentru că este «cu Serviciile» și nu a îndeplinit «Programul de Guvernare» («Securiștii, securiștii, securiștii») cred că doar cei bine plătiți de Dl Dragnea sau cei complet păcăliți de Propagandă vor mai fi dispuși să vorbească”, a comentat Ponta. Deputatul și-a exprimat dorința de a-l vedea pe primviceguvernatorul Florin Georgescu nominalizat pentru Palatul Victoria, dar Ponta era sigur că o astfel de variantă nu va fi posibilă.
“Dacă Florin Georgescu ar fi fost propus de către PSD pentru funcția de Prim Ministru l-aș fi votat cu toată inima și aș fi convins încă 50 de parlamentari din afara PSD – ALDE să o facă / după care aș fi fost liniștit că economia românească va merge bine, măsurile sociale implementate, vom avea din nou competență profesională și seriozitate, stabilitate și predictibilitate; și mai ales aș fi fost convins că Guvernul va fi condus de la Palatul Victoria – nu din alte birouri. Ca să nu mai vorbesc de faptul că Președintele Iohannis nu ar fi avut niciun motiv să îl respingă – absolut niciunul!
Din păcate, nu cred că cineva îi va propune în mod serios lui Florin Georgescu această funcție – și știu destui care vor răsufla ușurați că el a refuzat din start orice discuție având acest obiect! “Prietenii” știu de ce ….”, a mai comentat fostul premier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here