Poliția Târgu-Jiu s-a autosesizat și a început o anchetă în cazul elevei de la Liceul Tehnologic Roșia de Amaradia

681

Un comisar de poliție de la Târgu-Jiu s-a deplasat, săptămâna trecută, la Liceul Tehnologic Roșia de Amaradia, pentru a audia persoanele implicate în cazul elevei de la unitatea de învățământ, suspectată de comportament neadecvat, fapt care a determinat atât o anchetă internă în școală, cât și una a Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Eleva, părinții acesteia, conducerea școlii și mai mulți profesori au fost audiați cu această ocazie atât direct în școală cât și la postul de poliție municipal, dascălii răspunzând întrebărilor polițistului de caz. Rămâne de văzut cum se va finaliza ancheta în acest caz, mai ales că directorul școlii, Ilona Tița, a făcut tot posibilul să mușamalizeze cazul, refuzând, la momentul în care a avut primele suspiciuni să clarifice situația, să anunțe părinții fetei, Inspectoratul Școlar ori organele de poliție.
Aceasta nu este singura anchetă polițienească cu iz penal în care a mai fost implicată școala, recent cazul unei eleve de 14 ani însărcinate a impus constituirea unui dosar penal pentru adultul care a făcut sex cu minora, dar și în cazul a doi elevi care, chiar în luna aprilie, ar fi fost filmați de colegi, în timp ce întrețineau relații sexuale, într-un depozit din curtea școlii. Imaginile au fost postate atunci pe rețelele de socializare. Cazul a fost preluat imediat de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Biroul Teritorial Gorj, fiind întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here