Pedeliştii i-au găsit înlocuitor lui Theodor Popescu

439

PD-1În şedinţa Biroului Permanent Judeţean(BPJ) al PDL Gorj care a avut loc duminică după-amiază, conducerea organizaţiei ,,portocalii” a decis înlocuirea lui Theodor Popescu de la cârma Serviciului de Gospodărire a Apelor(SGA) Gorj. BPJ-ul PDL a decis astfel să îl susţină pentru funcţia directorului Theodor Popescu, trecut recent la UNPR, pe omul cu numărul trei din instituţie, adică pe Ion Bicheru.

Pedeliştii nu mai stau la discuţii cu Dan Ilie Morega, preşedintele UNPR Gorj, pentru a negocia rămânerea lui Theodor Popescu în fruntea SGA Gorj. Asta deoarece ieri în şedinţa BPJ-ului PDL membrii au decis ca Theodor Popescu să fie înlocuit din funcţie, ca urmare a trecerii sale la UNPR, decizând totodată şi cine să îl înlocuiască pe actualul director. Dan Vâlceanu, purtătorul de cuvânt al PDL Gorj a declarat ieri că cel care îi va lua locul lui Popescu va fi Ion Bicheru, candidatul PDL-ului la Primăria Stăneşti. “BPJ-ul a stabilit ca în locul lui Theodor Popescu să fie susţinut Ion Bicheru, omul cu numărul trei din instituţie, totodată, fost candidat al PDL-ului la Primăria Stăneşti”, a declarat Vâlceanu care susţine că PDL-ul nu a mai avut nicio întâlnire cu UNPR-ul.

Morega crede că Popescu e mai bun ca Bicheru

Şeful UNPR Gorj, Dan Ilie Morega, nu ştia ieri nimic despre decizia BPJ-ului PDL. “Nu cunosc nimic, cei de la PDL nu au discutat nimic cu noi. Personal am susţinut în funcţie toţi membrii PDL şi i-am menţinut în funcţii pe toţi. Pe Theodor Popescu l-am păstrat, şi când eram la PNL, deoarece el a fost susţinut pe linie instituţională. Eu i-am susţinut, de altfel, pe toţi specialiştii şi profesioniştii. Mai mult, în cazul Popescu era şi o altă situaţie, deoarece acest funcţionar nu a furat, nu a făcut fals, uz de fals, ori fapte de corupţie”, a declarat Dan Ilie Morega. În ce îl priveşte pe potenţialul înlocuitor al lui Popescu, Morega a menţionat următoarele: “îl ştiu foarte bine pe Bicheru, eu îl respect pe el ca şi om şi ca profesie, dar este departe din punct de vedere profesional faţă de Popescu”. Propunerea de înlocuire a lui Theodor Popescu din funcţia de director la SGA Gorj le-a aparţinut Mariei Moţa, şefa Organizaţiei de Femei a PDL Gorj şi Rodicăi Dârnu, şefa Organizaţiei de Femei a PDL Târgu-Jiu. Membrii BPJ Gorj au acceptat cu rapiditate demersul celor două pedeliste, votând pentru înlocuirea lui Theodor Popescu fără nicio consultare a UNPR-ului. Preşedintele PDL, Ion Ruşeţ, a acceptat votul BPJ-ului, nemaidorind vreo consultare a UNPR-ului.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here