Pavel rămâne în arest

305

Primarul suspendat din Peştişani, Florin Pavel, rămâne în continuare în arest, asta după ce magistraţii Curţii de Apel Craiova i-au respins joi recursul privind cererea de eliberare provizorie sub control judiciar.

Florin Pavel va fi cercetat în continuare în stare de arest preventiv, magistraţii Curţii de Apel Craiova respingând ieri recursul formulat de edilii fostului edil din Peştişani privind eliberarea acestuia sub control judiciar.
Reamintim că la data de 18 iulie, avocaţii lui Pavel au cerut Tribunalului Gorj eliberarea acestuia sub control judiciar, cerere respinsă însă de magistraţi. Recursul formulat de avocaţii fostului edil la Curtea de Apel Craiova a avut aceeaşi soartă, asta după ce la începutul acestei săptămâni magistraţii craioveni au respins şi recursul declarat de apărătorii lui Pavel împotriva sentinţei Tribunalului Gorj din data 20 iulie, de a accepta prelungirea măsurii arestării preventive a acestuia cu încă 30 de zile. Primarul Florin Pavel a fost arestat preventiv, la sfârşitul lunii trecute, fiind acuzat de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, neglijenţă în serviciu şi luare de mită.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here