Nepotul lui Ronald Reagan, arestat la Los Angeles, a fost eliberat pe cauţiune

378
nepotulNepotul fostului preşedinte american Ronald Reagan, Cameron, arestat joi la Los Angeles pentru că a opus rezistenţă forţelor de ordine, a fost eliberat pentru o cauţiune de 10.000 de dolari.

Cameron Reagan, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat la scurt timp după miezul nopţii, în timp ce poliţia a fost trimisă la domiciliul părinţilor săi, în valea San Fernando (nord-vestul oraşului Los Angeles), după declanşarea unei alarme.
„Poliţiştii au văzut un suspect ieşind din casă pe o uşă situată în spatele clădirii şi au încercat să îl oprească şi să îi vorbească”, a declarat April Harding, purtătoarea de cuvânt a poliţiei din Los Angeles.
„Suspectul a fost agresiv şi deloc cooperant şi a fost reţinut pentru că a opus rezistenţă” forţelor de ordine, a adăugat ea.
O purtătoare de cuvânt a tatălui lui Cameron, moderatorul de radio Michael Reagan, a declarat la CNN că incidentul a pornit de la o neînţelegere.
Potrivit purtătoarei de cuvânt, Cameron Reagan ar fi declanşat alarma din greşeală, iar poliţia ar fi crezut că vrea să scoată o armă în momentul când el îşi căuta portofelul pentru a-şi dovedi identitatea.
Nu este prima dată când Cameron Reagan are probleme cu justiţia. El a fost condamnat în 1999 la şase luni de închisoare pentru că a participat la mai multe furturi de maşini.
Prin intermediul purtătoarei de cuvânt, Michael Reagan a comparat arestarea fiului său cu cea din iulie 2008 a unui profesor universitar de culoare, Henry Louis Gates Jr, prieten al preşedintelui Obama, de către un poliţist alb, incident care a generat o amplă polemică.
Selecţie realizată de DANIELA SCAFEŞ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here