Naşu’ Vâlceanu a sărit în apărarea finuţului Puiu

312

Preşedintele PDL Gorj, Dan Vâlceanu, a considerat de cuviinţă joi, în cadrul conferinţei de presă a PDL Gorj, să critice Gorjeanul pentru că şi-a permis să redacteze un articol prin care se scotea în evidenţă absenţa membrului BPJ, Puiu Diaconescu, la o şedinţă de partid pe care el o organizase la Bengeşti-Ciocadia, dar şi limbajul de mahala al politicianului în cauză. Vâlceanu nu avea de altfel cum să fie corect şi să îl tragă de urechi pe Puiu Diaconescu, cum ar fi fost cazul, asta deoarece ambii pedelişti sunt oarecum rude. Se cunoaşte că şeful interimar al PDL Gorj, Dan Vâlceanu, l-a năşit pe fiul lui nea’ Puiu, cel care se autointitulează drept vicepreşedinte al organizaţiei portocalii. De altfel, pe baza acestei relaţii de rudenie spirituală, Puiu Diaconescu, aciuat la PDL după ce a fost zburat din PSD, a ajuns directorul de campanie parlamentară a lui Vâlceanu, pedelistul-şef care se vedea deputat pe Colegiu 2. “Aportul” lui Puiu s-a văzut însă la contabilizarea voturilor lui Vâlceanu, care a pierdut cursa pentru scaunul de parlamentar la care visa.

Naşu’ Vâlceanu a intervenit ieri în apărarea, iniţial, indirectă a lui Puiu Diaconescu, cel căruia i l-a năşit pe fiul Laurenţiu, rămas încă pe funcţia de director adjunct de Resurse Umane la DGASPC. Deşi nici că ne-am fi aşteptat ca Vâlceanu să îl sancţioneze măcar verbal pe Puiu Diaconescu, deoarece a avut grijă cel din urmă să ne spună că pe el “nici preşedintele PDL Gorj nu îşi permite să îl ia la întrebări”, ne-a uimit faptul că preşedintele PDL i-a luat apărarea Doinei Marica, preşedinta PDL Bengeşti-Ciocadia. Asta cu atât mai mult cu cât Gorjeanul a relatat că actuala preşedintă a fost numită recent în funcţie dar, din păcate pentru ea, nu se mai bucură de sprijinul politic al fostului său apropiat Ion Voicu, preşedinte al UNPR Bengeşti-Ciocadia, cu care a avut o relaţie de notorietate publică.

Onoarea pedelistă se apără la partid
Vâlceanu s-a simţit lezat că viaţa aşa-zis “amoroasă” a subalternei sale politice, care în opinia preşedintelui PDL Gorj nu este “persoană publică” (deşi Marica a fost inspector şcolar sub PDL, iar acum preşedinte al PDL Benegeşti-Ciocadia) ar fi fost pusă pe tapet, pe nedrept, în pagina publicaţiei în cauză. Lui Vâlceanu i se pare de altfel tabu să se vorbească despre o femeie despărţită de 8 ani şi despre un politician oricum divorţat.. Astfel că “cavalerul” Vâlceanu i-a apărat acesteia onoarea. Şi nu oricum ci într-o conferinţă politică la partid.

Nu mai ştie când minte şi când spune adevărul
În acelaşi ton, Vâlceanu a recunoscut în conferinţa de presă de joi şi ce a negat zilele trecute prin intermediul unui comunicat de presă. Dacă în comunicatul în cauză se nega că la ultima şedinţă a BPJ-ului s-a vorbit despre cele două publicaţii “ostile PDL”, Gorjeanul şi Gorj Exclusiv, de data acesta Vâlceanu a recunoscut că şi-ar fi avertizat colegii din BPJ că ar putea fi protagoniştii unor materiale de presă în publicaţiile amintite. Dar cum minciuna este specifică politicienilor vom trece şi noi cu vederea cum probabil fac şi politicienii pe care îi înjură de zor Puiu Diaconescu, deşi copiii acestuia au funcţii bine plătite tocmai la instituţii conduse de intens criticaţii Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru.
Este demn de remarcat însă că Puiu Diaconescu se lăuda telefonic, în discuţia de miercuri în care a flituit un ziarist, că se află alături de un alt jurnalist cunoscut, în faţa căruia şi-a umflat muşchii, arătându-i cum îi persiflează el, politicianul PDL, un coleg de presă.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here