Muammar Kadhafi îşi instalează cortul pe o proprietate a lui Donald Trump

513
cortul lui muammarPreşedintele libian Muammar Kadhafi a găsit, în cele din urmă, un loc unde să-şi amplaseze cortul cu ocazia primei sale vizite în Statele Unite, acesta închiriind un teren aparţinându-i miliardarului american Donald Trump, relatează The Times.

Kadhafi ar fi închiriat o parcelă dintr-un teren deţinut de miliardarul american Donald Trump, situat în suburbia exclusivistă Bedford din nordul New York-ului.
Potrivit unor imagini din elicopter difuzate de o televiziune locală, un cort beduin a fost amplasat în acea locaţie.
Autorităţile locale au instalat indicatoare pentru interzicerea parcării în apropierea reşedinţei.
Odată cu sosirea colonelului Kadhafi la New York, un oficial din cadrul Departamentului de Stat a confirmat că un cort a fost instalat pe această proprietate pentru liderul de la Tripoli.
Preşedintele libian urmează să-l folosească numai pentru petrecerea timpului liber, nopţile dormind la misiunea diplomatică a ţării sale din Manhattan.
Potrivit cotidianului Westchester Journal News, care l-a citat pe sergentul Thomas Diebold, poliţia locală a fost inştiinţată cu o zi înainte de Secret Service.
Organizaţia Trump nu avea foarte multe informaţii despre musafirul său. „Proprietatea a fost închiriată pe termen scurt unor parteneri din Orientul Mijlociu, care ar avea sau nu legături cu Kadhafi. Vom verifica acest lucru”, a precizat organizaţia.
Muammar Kadhafi urmează să se adreseze Adunării Generale a ONU, imediat după preşedintele Barack Obama.
Selecţie Daniela Scafeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here