Morega(IAIPP): “O ceată de șarlatani conduc țara spre prăbușire!”

560

Președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice, Dan Morega, a întors armele spre “ceata de șarlatani care conduc țara”, acesta referindu-se la “gașca” lui Liviu Dragnea, liderul PSD. Morega este extrem de revoltat că, social-democrații nu-și respectă promisiunile din campania electorală, programul politic al PSD pentru parlamentare dovedindu-se, în opinia sa, ineficient, fără acoperire și care a ajuns să învrăjbească țara, mai ales mediul privat contra mediului public.

“Nu poți să îi spui altcumva lui Dragnea, îmbogățitul peste noapte din bani publici, care a făcut o serie întreagă de afaceri cercetate acum de DNA, cum este ferma de porci de la Măgurele. Acest individ mincinos și pervers, alături de un alt infractor dovedit, Vîlcov, a făcut un program electoral mincinos cu care PSD-ul a câștigat alegerile. Este inadmisibil să faci însă promisiuni la nesfârșit, dar să nu ai acoperire, să te împrumuți, să faci artificii și să bagi țara într-o degringoladă. Mai mult, este inadmisibil să creezi dușmănii, între mediul public și privat”, a spus Morega, profesor de management.

Președintele IAIPP susține că executivul PSD nu își respectă promisiunile bombastice de campanie, renunțând, rând pe rând, la câte un impozit ce trebuia să-l elimine.

“Ei nu numai că nu au respectat promisiunile, ci fac rău poporului român. Au alocat sume mari la PNDL, peste 3 miliarde euro. Sunt comune care au primit bani pe care nu i-au văzut în zece ani de zile. Este inadmisibil să dai atâția bani la nivelul comunelor când sunt obiective pe reparații capitale care au fost reabilitate și cu ani în urmă tot din bani publici” a subliniat Morega, considerând că lucrările viitoare vor fi obținute tot de acoliți ai PSD.“Au dat bani în teritoriu ca să vină apoi lupii la furat. Este o prostie și legea salarizării unice. Olguța a spus numai prostii. De ce pesediștii nu pun oameni capabili în funcții? De ce fac lucrurile pe jumătate, când au un activ atât de bogat tras pe dreapta?” a completat Morega, supărat și pe parlamentarii care voteză astfel de legi incomplete și “netrebnice”.
A.STOICA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here