Morega: “PNL Gorj nu poate deţine două sedii când restul Opoziţiei nu are nimic”

477

Fostul preşedinte al PNL Gorj, Dan Ilie Morega, crede că organizaţia liberală din judeţul nostru ar trebui să se mulţumească cu un singur sediu de partid, adică cu cel deţinut anterior de către PDL. În opinia lui Morega, sediul vechiului PNL ar trebui să revină unui partid de Opoziţie, ştiu fiind că acesta este solicitat Primăriei Târgu-Jiu atât de PLR, cât şi de PSRo şi PMP.
“Cred că Primăria Târgu-Jiu nu trebuie să facă niciun fel de partipri legat de sediul vacant al vechiului PNL Gorj. Asta deoarece sunt destule partide în judeţ care nu au niciun sediu în municipiu, fapt care ar trebui să preocupe mai mult administraţia oraşului. În mod categoric, PNL nu poate deţine însă două sedii de partid, indiferent că şi-a plătit sau nu datoriile pe spaţiul în cauză, asta pentru că sunt partide care nu au 30 de mp pentru activitatea politică, iar PNL pretinde să deţină sute de metri pentru aceeaşi activitate. Cred, astfel, că în condiţiile în care spaţiile aferente partidelor sunt puţine în Târgu-Jiu, primarul Florin Cârciumaru nu ar trebui să se implice în acordarea sediilor goale unor partide aliate cu care PSD se află, în coaliţie, la Guvernare. Ar trebui ca spaţiile goale, cum este cel al PNL, să le dea Opoziţiei, asta dacă, evident, Cârciumaru este înţelept în acest sens”, a declarat Dan Morega.
Recent, copreşedintele PNL Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a susţinut că PNL Gorj ar trebui să rămână cu ambele sedii, deoarece pentru cel vechi s-a plătit chiria restantă.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here