Morega, critic: “Echipa pe care şi-a format-o Ciurel este extrem de slabă”

839

Profesorul de management, Dan Morega, i-a atras, din nou, atenţia, managerului CEO, Laurenţiu Ciurel, că are în preajmă oameni fără calităţi manageriale. În opinia lui Morega, 70% dintre membri echipei managerului CEO nu au nicio legătură cu managementul.

“Îi atrag atenţia lui Ciurel că eu nu am fost omul care să fi împins vagoanele în gară. Ori incompetenţa de nivelel doi, trei, cinci ale CEO le găseşti la orice pas”, declară Morega, care susţine că liberalul Cosmin Ceauşescu de la Jilţ Sud a fost detronat ilegal din funcţie. La fel, Morega, critică destituirea lui Braia de la Peşteana.
“Ce evaluări au făcut ei? A lui Cosmin Ceauşescu, care era un om excepţional, pe care l-au dat afară pentru că i-a majorat salariul soţiei lui Răuţ? Este inadmisibil să faci aşa ceva! Este inadmisibil să-l dai afară pe Braia care este un specialist recunoscut”, a spus, revoltat, Dan Ilie Morega.
În ipoteza în care Morega s-ar fi aflat în locul lui Ciurel, deşi fostul deputat susţine că nu a vrut niciodată acest lucru, fostul liberal-şef susţine că ar fi lucrat într-o astfel de situaţie, ca şi manager al CEO, cu Marian Motocu ca director general al Diviziei Energetice şi cu Tiberiu Trotea ca director general al Diviziei Miniere, ambii doi profesionişti adevăraţi.
Morega crede, astfel, că Ciurel ar putea să dea dovadă de “mai multă analiză şi mai mult cap limpede”, deoarece alţii care au fost în funcţii nu au acţionat cum face acum managerul CEO.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here