Morega aduce liderii UNPR la Gorj, Bică pe cei din Oltenia

297

DSCN5739Preşedintele UNPR Gorj, Dan Ilie Morega, este pregătit să îi aducă pe şefii partidului la Târgu-Jiu, chiar la jumătatea lunii viitoarea, asta cu ocazia organizării Conferinţei Judeţene a UNPR. În acelaşi timp, Gheorghe Bică, coordonatorul activităţii UNPR pe Oltenia, vrea să organizeze o întâlnire similară cu cea de la Craiova în judeţul Gorj.

După întrunirea regională a UNPR-ului de la Craiova, vicepreşedintele Gheorghe Bică şi-a expus părerea în legătură cu ascensiunea filialei de la Gorj. “Organizaţia de la Gorj dă semne de succes. Să sperăm, în viitor, că lucrurile vor demara spre un număr cât mai mare de organizaţii şi cât mai mulţi primari, sperăm că va fi şi mai bine la Gorj. Deocamdată, Gorjul este în ascensiune şi mă bucur. Vom organiza astfel de întâlniri în toate regiunile istorice”, a declarat sâmbătă Gheorghe Bică.

Joi, Dan Ilie Morega anunţă că această reuniune despre care vorbeşte Bică ar putea avea loc în Gorj în ianuarie, luna viitoare liderii UNPR fiind invitaţi la Conferinţa Judeţeană a UNPR Gorj.

“După sărbătorile de iarnă voi aduce la Gorj liderii UNPR din Oltenia, cu mare plăcere. S-ar putea chiar şi înainte de sărbători, asta pentru că pe 15 sau pe 16 decembrie voi face Conferinţa Judeţeană a UNPR-ul la care vor participa, nu toţi primarii pe care îi am în baza de date, cei nouă virgulă cinci, aproape zece, că nu am mai avut timp să continui cu cel de-al zecelea dar finalizez zilele acestea, şi nici pe viceprimarii, că vă daţi seama. Îi punem într-o situaţie dificilă”, a declarat Morega.

Preşedintele UNPR Gorj susţine că edilii se cunosc deoarece au fost comunicate datele lor către UNPR, la nivelul conducerii centrale. “De asta nu are rost să mai presar şi eu sare ca să dea cu cuţitul «uslaşii», pesediştii care sunt deja în degringoladă”, a conchis Morega.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here