Militaru îl ferește pe Gigel de la PNL Motru de un „chiuretaj” de opinie

784

După prostiile îndrugate în această campanie electorală, candidatul PNL Motru pentru primăria localității, “pandurul” Gigel Jianu a fost pus la colț, doar cu o vorbă, de către coordonatorul campaniei electorale liberale din municipiu, Severus Militaru. O dovedește prezența în spațiul public, pe ultima sută de metri a campaniei electorale, nu a candidatului, cum ar fi fost normal, ci a lui Militaru, care protejează astfel, cât se poate, “fata mare” a PNL Motru, de un adevărat chiuretaj de opinie, care ar duce procentele partidului, și așa extrem de scăzute, la limita de avarie. Militaru vorbește astfel, de zor, în numele lui Jianu, în timp ce “neprihănitul” politician, mototolit bine, mai demult, prin așternuturile PSD, stă închis în casă și se uită la televizor. Fostul deputat dă explicații astfel, de zor, la Radio Infinit, despre investitorii pe care el nu i-a adus deloc la Motru în mandatul său de parlamentar și despre cum nu îl iubește el pe amicul investitor Constantin Izvoranu. În timp ce Militaru își înfoaie însă penele în spațiul public, Jianu nu are nimic de comentat, nu de alta, dar parcul lui industrial s-a dovedit un fiasco cu efect imediat.
Un singur lucru a mai uitat să spună Militaru, dacă Jianu, duminică, se duce sau nu la vot, nu de alta, dar așa ar știi și motrenii cine a pus ștampila pe singurul buletin pro Gigel.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. Nu e de mirare ca nu-l mai lasa sa vorbeasca , era de asteptat ca nu poate sa stea deoparte si sa vada cum se scufunda barca.Ceeace ma mira este faptul ca au inceput sa dee in fostii lor presedinti.Au scos pe piata prin ziarul Impact , supliment electoral in care il fac albie de porci pe Cosmin Popescu ca a fost condamnat pentru sustinerea lui Mantog. Asa de josnic ai ajuns d-le Militaru. Speram la mai mult de la d-ta , de mai multa decenta , parca asa erai odata, dar cred ca dormitul prin parlamentul romaniei te schimba. Elodia si Vilceanu sunt asa cum i-am vazut de la inceput.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here