Mihalcea i-a anulat Viitorului ,,ultima şansă” la play-off

560

Viitorul Târgu Jiu a pierdut ultimul meci din 2021. Trupa gorjeană a fost învinsă cu 2-0, la Slobozia, de formaţia condusă de Adrian Mihalcea. Ambele goluri ale Unirii au venit în prima repriză. Robert Mustacă a deschis scorul în minutul 11, după o respingere neconvingătoare a lui Sveikauskas. Gazdele şi-au majorat avantajul rapid, de data aceasta cu Mustacă în rol de servant. Mijlocașul ialomițenilor l-a găsit în careu pe Christ Afalna, care nu a iertat din 16 metri. Amfitrionii au continuat să fie periculoşi, dar Eftimie a avut intervenții providențiale în partea secundă. Primul şut pe poartă al gorjenilor a venit abia în minutul 80, când Gurău a respins efortul lui Core. Portarul amfitrionul a scos apoi, de sub bară, şutul lui Băican (`81).
”O victorie meritată, zic eu, mai ales după primele 50 de minute, pentru că pe lângă goluri am mai avut situații de unu la unu cu portarul, am fi putut să închidem jocul. N-am mai fi avut presiunea de final. Ne-au pus ceva probleme în ultima parte a meciului, dar am gestionat destul de bine. Am făcut mult efort în prima repriză și a trebuit să închidem spațiile în a doua repriză. Cred că nu s-a pus problema învingătoarei. Felicit echipa adversă, cred că pentru ea era ultima șansă de a se apropia de locurile de play-off. A sperat și ea până la final, dar noi am fost mai pragmatici și mult mai determinați, iar lucrurile acestea ne-au adus victoria”, a spus antrenorul Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro.
Viitorul Târgu Jiu a terminat anul pe locul 15, cu 5 victorii, 5 egaluri şi 6 înfrângeri.
A fost al doilea meci pe banca tehnică a antrenorului Ovidiu Benga, bănățeanul debutând cu un succes contra Daciei Unirea Brăila.

Unirea Slobozia – Viitorul Târgu Jiu: 2-0 (2-0)
Unirea: Gurău – Ibrian, I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.)(D. Mihai 90+3’) – Coadă, Dorobanțu (Savu 75’) – Mustacă (M. Matei 84’), Greu (Gab. Lazăr 75’), Cruceru (Trașcu 84’) – Afalna. Rezerve neutilizate: Poiană – Dorin Radu, Mih. Lemnaru, Seb. Ivan. Antrenor: Adrian Mihalcea.
Viitorul: Eftimie – Ciul, Core, Sveikauskas, Copaci, Țegle (`61, Felipe Acosta), Brînzan, Vespe, Al. Dulca (`72, Mitrică), Dodoi, Cip. Rus (cpt.) Rezerve neutilizate: Krupenschi – Băican, Chelariu, Gheban, Doumbia. Antrenor: Octavian Benga
Stadion: 1 Mai (Slobozia – Ialomiţa);
Arbitru: Valentin Naidin (Turnu Măgurele);
Asistenți: Adrian Popescu (Craiova) și Constantin Mihai Cantemir (Făgăraş);
Rezervă: Mihai Laurențiu Ene (Bucureşti); Observatori: Ionel Popa (Paşcani) și Bogdan Gheorghiță (Vaslui).
Cătălin Pasăre

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here