Mașinile înmatriculate în străinătate, în vizorul polițiștilor

591

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au efectuat acţiuni punctuale pentru verificarea autovehiculelor înmatriculate în alte state, dar și pentru prevenirea accidentelor. Au fost aplicate 172 de sancțiuni contravenționale, valoarea amenzilor ridicându-se la 60.000 de lei.

În zilele de 20 şi 21 ianuarie 2016, poliţiştii au desfăşurat acţiuni pentru verificarea legalităţii înmatriculării în alte state a autovehiculelor, dar şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi asigurarea fluenţei traficului rutier în zonele aglomerate.
Cu această ocazie, au fost aplicate 172 de sancţiuni contravenţionale, din care 56 au fost pentru depăşirea limitei legale de viteză, trei pentru lipsa anvelopelor de iarnă, una pentru consum de alcool şi 112 pentru alte abateri. Valoarea amenzilor aplicate este de aproximativ 60.000 de lei. De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut 15 permise de conducere, din care unul pentru consum de alcool, patru pentru depăşirea limitei legale de viteză şi zece pentru alte abateri şi au retras șase certificate de înmatriculare din care trei pentru lipsă anvelope de iarnă şi trei pentru stare tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here