Lupte interne în USL Fărcăşeşti! – Patru pentru scaunul lui Pârvulescu

321

parvulescu-farcasestiProtocolul USL încă nu s-a semnat la Fărcăşeşti. Asta deoarece organizaţia PSD din comună nu are încă lider, preşedintele Constantin Pârvulescu, totodată primar suspendat al comunei, fiind încă după gratii.

În lipsa ocupantului de drept al postului, în filială se duc lupte interne pentru scaunul său. Reprezentanţii PSD recunosc problemele de aici, în timp ce liderul PNL, Dian Popescu, refuză să recunoască că sunt tensiuni în USL-ul din Fărcăşeşti. Miza bătăliei PSD este că liderul ales al organizaţiei social-democrate va fi şi candidatul USL la Primăria Fărcăşeşti.

Protocoalele USL nu s-au semnat încă în toate localităţile asta deoarece sunt anumite tensiuni în câteva dintre organizaţiile din judeţ. Reprezentanţii PSD exemplifică organizaţia de la Fărcăşeşti, Prigoria şi Câlnic unde copreşedinţii USL Gorj, Florin Cârciumaru şi Dian Popescu, trebuie să participe personal la semnarea protocoalelor. Cel puţin asta a declarat joi, Ciprian Florescu purtătorul de cuvânt al PSD Gorj care anunţă că în trei localităţi din judeţ sunt tensiuni la semnarea protocolului. Sinceritatea lui Florescu este taxată însă de Dian Popescu care contestă însă, în stilul caracteristic,existenţa unor astfel de probleme în USL-ul de la Fărcăşeşti. Liberalul a încercat astfel să susţină în faţa ziariştilor că, din propria voinţă, ar vrea să participe la semnarea acestui protocol nu că problemele l-ar duce acolo. De altfel, Gorjeanul, l-a mai întrebat o dată pe Dian Popescu dacă sunt probleme la Fărcăşeşti, mai ales că liberalii au ridicat pretenţii aici, deşi PNL-ul nu are nici un consilier local în comună. Dian a negat aceste pretenţii şi atunci, cum a negat şi problemele de acum.

Concurenţă pentru Pârvulescu

Pesediştii recunosc franc însă tensiuni la Fărcăşeşti, mai ales că în organizaţia PSD de aici patru social-democraţi se luptă pentru funcţia de preşedinte. Lupta este acerbă deoarece preşedintele PSD Fărcăşeşti va fi de fapt candidatul USL-ului în comună, localitatea fiind deja sub apanajul PSD la împărţirea pe protocolul semnat cu liberalii. Social-democraţii promit însă că problemele de la Fărcăşeşti se vor rezolva în perioada următoare, iar protocolul aici se va semna. Surse din PSD dau ca sigur faptul că şi liberalii au avut pretenţia să îşi pună candidat la primărie asta în condiţia în care organizaţia de aici este foarte slabă.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here