Localnic din Săuleşti, acuzat că şi-a violat propria fiică

463

Un bărbat de 50 de ani, din comuna Săuleşti, a fost arestat, ieri, sub acuzaţia de viol. Victima este chiar fiica acestuia, o adolescentă de doar 15 ani.

Coşmarul prin care trecea adolescenta a început în urmă cu aproape doi ani, când aceasta avea doar 13 ani. Fata locuia cu tatăl său şi cu concubina acestuia. Copila nu a mai putut suporta abuzurile repetate ale bărbatului şi l-a reclamat la poliţie. Bărbatul a fost reţinut marţi de poliţişti. “La data de 24.03.2015, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul de specialitate al D.O.S – Compartimentul Operațiuni Speciale Gorj, au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj un bărbat, de 50 de ani, din comuna Săuleşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul, în perioada martie 2013 – ianuarie 2015, prin constrângere, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa, în vârstă de 15 ani”, a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

30 de zile de arest
Miercuri, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti, ocazie cu care a fost dispusă arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here