Licitație de peste un milion de euro la Spitalul Județean

675

Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu cumpără alimente de peste un milion de euro. Este vorba de legume, fructe, compoturi, gemuri, carne și produse din carne, lactate, produse de morărit și patiserie, ouă, ulei, condimente, mirodenii, dar și produse nutriționale speciale (lapte praf, unt, margarină sau brânză topită).

Valoarea totală estimată a contractului-cadru este de peste 5,5 milioane de lei. Acesta este împărțit în zece loturi. Procedura se desfășoară prin licitație deschisă, pe portalul de achiziții publice, iar ofertele trebuie depuse până pe data de 19 august.
Valoarea estimată a celui mai mic contract subsecvent este de 2.250 de lei și presupune achiziționarea a 500 de litri de ulei. Cel mai mare contract este de circa 1,5 milioane de lei. Se pot cumpăra peste 57.000 de kilograme de carne de pui – ciocănele, peste 14.000 de kilograme de carne tocată de porc și vită, 7.200 de kilograme de oase grase, 48 de mii de cutii de pateu, peste 14.000 de kilograme de crenvurști, 7.200 de kilograme de cârnați de casă și 7.200 de kilograme de piept de pui.
Acordul-cadru se va încheia pe o perioadă de doi ani, iar criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut. Produsele livrate vor fi însoțite în mod obligatoriu de certificate de calitate și conformitate.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here