Liberalii au votat în familie

479

Candidatul PNL la alegerile parţiale, Mihai Mazilu, şi-a exercitat dreptul de vot, duminică dimineaţa, la secţia numărul 99, în localitatea pe care o conduce, însoţit de familie şi de şeful organizaţiei judeţene.

IMG_7459Dian Popescu a votat la “Liceul Teologic” din Târgu Jiu, tot însoţit de familie, şi de candidatul liberal pe Colegiul 2 Senat, Mihai Mazilu. “Este foarte important, în primul rând, că am venit la vot şi este important ca toţi gorjenii să vină la vot”, a declarat Dian Popescu la ieşirea de la urne.

IMG_7474“Am votat pentru ca în Parlamentul European să ajungă o echipă cu care, împreună cu Parlamentul României, să salvăm Complexul Energetic Oltenia. Ca gorjean, ştiu că avem nevoie de o influenţă mare în Parlamentul European, în sistemul energetic, să nu lăsăm cărbunele, mineritul şi energia să ajungă pe unde a ajuns compania Petrom”, a precizat liderul PNL Gorj.

DSC_0342Candidatul pentru Colegiul 2 Senat, liberalul Mihai Mazilu, s-a declarat mulţumit de campania pe care a dus-o şi şi-a îndreptat gândurile spre gorjeni: “Am străbătut colegiul în lung şi în lat, pentru a afla păsurile oamenilor şi problemele comunităţilor. Sunt convins că oamenii ştiu să recunoască pe cel care îi poate ajuta cu adevărat. Un parlamentar trebuie să fie puntea de legătură între nevoile gorjenilor, parlament şi guvern. Merg cu fruntea sus în faţa gorjenilor şi am încredere în votul lor”, a subliniat Mihai Mazilu.
A.S.

IMG_7489

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here