Jandarmii, în acțiune: Pești prinși în plasă, eliberați

2219

Jandarmii gorjeni au efectuat, ieri, o acțiune pe râul Jiu, pentru combaterea braconajului piscicol. În urma controlului, la ieșirea din cartierul Iezureni, au descoperit o plasă de pescuit de tip monofilament.
,,A fost executată o acţiune comună de combatere a braconajului piscicol pe râul Jiu şi habitatele piscicole naturale adiacente. La acţiune au participat un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean <<Tudor Vladimirescu>> Gorj împreună cu reprezentanţii Asociaţiei Judeţeane a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Gorj.
Cu această ocazie a fost identificată o plasă de pescuit tip monofilament, în care se afla prins peşte din diferite specii, care fiind viu, a fost eliberat în mediul natural.
Și în perioada următoare vor fi demarate acțiuni de impunere a respectării normelor legale privind pescuitul și acvacultura în zona de competență atât în mod independent, cât și în colaborare cu reprezentanții AJVPS Gorj”, a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here