Înainte de plecarea la Lisabona / Boza, la Mamaia, la Consiliul de Coordonare al FNME

525

Directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, a fost prezent, miercuri, la Mamaia, alături de Dan Stegărescu, șeful inspectorilor sociali din companie. Cei doi au plecat spre Constanța la invitația liderilor FNME, întruniți acolo în Consiliul de Coordonare. În cadrul ședinței respective, în prezența lui Boza, trezorierul FNME, Ioan Feurdean a fost suspendat din funcție, acestuia imputându-i-se acțiuni grave la adresa FNME. Feurdean a anunțat în plen că trece în Federația Univers, urmând să fie membru, la Lupoaia, al sindicatului condus de Nicu Bunoaica.

Boza și Stegărescu au stat ziua de miercuri, la Mamaia, alături de liderii FNME, abia ieri, directorul general al CEO întorcându-se în Gorj pentru a pleca la o conferință la Lisabona pentru susținerea energiei verzi.
În prezența celor doi, miercuri, FNME și-a ghilotinat trezorierul, adică pe Ioan Feurdean, care a fost suspendat din Biroul Executiv al federației pentru abateri grave.
Acesta și-ar fi încheiat activitatea sindicală cu fluierături din partea celor prezenți la Consiliul de Coordonare desfășurat la Mamaia, unde se ține și Consiliul General al C.N.S, pentru că acesta a avut un discurs anti-FNME.
Feurdean a fost acuzat că ar fi uneltit contestarea reprezentativității solicitate de F.N.M.E. la Tribunalul București. Lui Feurdean i s-a mai reproșat că ar fi subminat mai multe acțiuni ale FNME creând un prejudiciu sindicatului de 3,7 miliarde de lei vechi.
Feurdean a anunțat că va activa în Federația Univers la Sindicatul Solidaritatea 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here