În arest pentru sex cu o minoră de 13 ani

522

Un tânăr de 18 ani din Târgu-Jiu a petrecut 24 de ore în arestul IPJ Gorj după ce a fost reţinut pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 13 ani. Ulterior, tânărul a fost pus sub control judiciar.

Tânărul a ajuns în arestul IPJ Gorj după ce mama minorei cu care a întreţinut raporturi sexuale a sunat la 112. „La data de 30 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi de o femeie, de 31 de ani, din localitate, despre faptul că în perioada septembrie – octombrie 2015, un tânăr, de 18 ani, din municipiul Târgu-Jiu, a întreţinut raporturi sexuale, cu fiica sa, de 13 ani, din localitate. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor”, a anunţat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
În cursul zilei de 1 decembrie, tânărul de 18 ani a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti, ocazie cu care faţă de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here