Fostul şef al progresiştilor gorjeni: “Oprea i-a aprobat UNPR-ului cinci locuri eligibile în Consiliul Judeţean, trei în Consiliul Municipal şi locul unu la Senat”

535

Dan Ilie Morega, fostul preşedinte al UNPR Gorj, în prezent apolitic, a comentat, ieri, achiziţia făcută luni de către Gabriel Oprea, în rândul formaţiunii sale progresiste. Morega a considerat că atragerea lui Scarlat Iriza la UNPR este un lucru benefic pentru organizaţia din Gorj, care ar avea asigurate, pe o fuziune cu PSD, deja cinci locuri eligibile în Consiliul Judeţean, trei în Consiliul Municipal şi locul unu la Senat, care va fi ocupat de către actualul parlamentar.

“Noua achiziţie a UNPR a fost o ştire bombă chiar şi pentru electorat”, a declarat Morega, în prezent preşedinte al Institutului de Analiză și Investigații Publice și Politice, cel care a poziţionat într-un sondaj, UNPR-ul deasupra PSRo-ului, la nivel judeţean.
Morega nu şi-a finalizat aici analiza făcută după ce Iriza a revenit în partidul aflat la Putere. Acesta susţine chiar că Iriza ar fi un pericol pentru Ion Călinoiu. “Este posibil să-l vedem în locul lui Călinoiu ca preşedinte executiv, urmare a fuziunii viitoare a PSD cu UNPR”, a subliniat Morega, care spune că Iriza chiar vrea să facă ceva pentru Gorj.
“Iriza va reveni în PSD Gorj într-o funcţie pe care, cu siguranţă a negociat-o deja cu Gabriel Oprea, pe marginea unei fuziuni similare”, a concluzionat fostul lider al UNPR Gorj, Dan Ilie Morega.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here