Familiile din Bobu, fără iluminat public, i-au cerut sprijin candidatului PSD Scoarța

759

Viceprimarul comunei Scoarța, Ion Stamatoiu, candidat PSD la funcția de primar al localității, a fost, duminică, în mijlocul cetățenilor din Bobu, asta după ce în weekend a avut întâlniri similare și cu localnicii din Raba și Colibași. De altfel, la Bobu, Stamatoiu a fost rugat de peste 30 de familii din acest sat să le rezolve problema iluminatului stradal, proprietarii de locuințe din zonă neavând lumină, noapte, pe străzile localității. Cei de la Raba și de la Colibași, au cerut însă loc de joacă pentru copii, în incinta grădinițelor și grupuri sanitare moderne în incinta unităților de învățământ.

scoarta (3)La vizita din aceste localități, viceprimarul a fost însoțit de un staff numeros de campanie, dar și de către candidatul la Consiliul Județean Gorj, Ciprian Florescu. Toți au fost primiți, sâmbătă, cu brațele deschise de către locuitorii acestor sate, mai ales când li s-a explicat faptul că, PSD are pentru Gorj un program valoros, bogat în proiecte.
scoarta (2)“Am fost primiți așa cum se cuvine de localnicii celor trei sate. Cetățenii mă cunosc, îmi cunosc echipa, iar asta este o garanție că proiectele noastre se pot duce la îndeplinire. Programul meu a plăcut, a fost considerat realist, mulți dintre cetățeni rămânând surprinși de faptul că vreau să realizez în Scoarța o grădiniță cu program, să modernizez școlile, să reabilitez căminele culturale, să forăm alte puțuri de apă, deoarece sistemul actual nu funcționează și să finalizez reabilitarea anexei primăriei, proiect care stagnează de opt ani de zile”, a declarat candidatul Ion Stamatoiu. Acesta a precizat că localitatea se confruntă și cu alte probleme stringente, fiind necesară realizarea, de exemplu, a unei tribune la baza sportivă care a costat peste șapte miliarde de lei vechi, dar nu are și acest lucru.
A.Stoica

scoarta (4)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here