Exclusiv – Atacantul sloven Stromajer, dat în judecată de o gorjeancă pentru stabilirea paternităţii

473

jaka StromajerJaka Stromajer, atacantul de la Pandurii, aflat de câteva zile acasă la familie în Slovenia, şi nerevenit la timp la echipă, conform învoirii, pe motivul unor probleme familiale delicate, demonstrează că a fugit când a dat de greu de la Târgu-Jiu. Nu a luat-o însă la sănătoasa ca urmare a unor probleme la Pandurii, ci a unor chestiuni de alcov, de cuplu, şi chiar a unei idile pe care acum slovenul trebuie să i-o explice familiei. Asta, deşi căsătorit, Stomajer a fost dat recent în judecată de o gorjeancă pentru stabilirea paternităţii copilului pe care l-ar fi conceput cu ea. Procesul este înregistrat la Judecătoria Târgu-Jiu, primul termen al judecăţii urmând să aibă loc pe 12 decembrie, când Stromajer ar trebui să fie, în sfârşit, la Târgu-Jiu.

Atacantul Jaka Stromajer devenit târgujian prin adopţie de vreo trei ani de zile, ca urmare a venirii sale la echipa Pandurii, a dat bir cu fugiţii de câteva zile din Gorj, deşi mai este o lună până la sărbători. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani s-a învoit brusc pentru a pleca la familie, sau mai precis la soţie în Slovenia. Înainte de plecare nu a dat însă semne că nu ar mai vrea să revină la Târgu-Jiu. Dă însă o declaraţie pentru ProSport care uimeşte, la prima vedere. “Nu mai revin sub nicio formă la Târgu-Jiu. Le-am propus celor de la Pandurii să reziliem contractul pe cale amiabilă şi sper să găsesc înţelegere la domnul Condescu. Sunt încă dezamăgit că am fost pus să aleg între echipă şi familie. Am ales familia, normal”, a declarat Stromajer pentru ProSport, ca apoi să îşi anunţe antrenorul, Petre Grigoraş, că vrea să revină la echipă dar că mai cere o păsuire. “Stromajer a fost învoit, oricum era suspendat şi în etapa următoare şi nu jakaputea juca cu Rapidul. Este şi accidentat. El trebuia să revină însă lunea aceasta dar am purtat câteva discuţii telefonic şi a solicitat să mai stea câteva zile acasă, în Slovenia. Nu i-am cerut detalii, a rămas doar ca, în următoarele două zile, să discutăm din nou. Ştiam şi că este accidentat şi am acceptat. Nu ştiu când revine la Târgu-Jiu”, a declarat, ieri, antrenorul Pandurilor, Grigoraş. Toată lumea bănuia, la un moment dat, o neînţelegere cu antrenorul Petre Grigoraş, care s-a dovedit, în schimb, destul de conciliant cu elevul său.

De pe teren, la instanţă

Coincidenţă sau nu tocmai luni, în momentul în care Stromajer era aşteptat să revină din Serbia la Târgu-Jiu, la Pandurii, o anume Anamaria Stoica îl dă în judecată pe atacantul sloven. Cauza este înregistrată astfel pe data de 21 noiembrie a.c. la Judecătoria Târgu-Jiu, scopul acestui proces fiind stabilirea paternităţii copilului pe care doamna sau domnişoara în cauză, care figurează drept reclamantă în proces, susţine că l-a conceput cu fotbalistul căsătorit. Procesul civil, pe fond, având drept materie juridică “minori şi familie” va avea primul termen pe 12 decembrie. Parte în proces este şi Consiliul Local Târgu-Jiu, în calitate de autoritate tutelară, copilul fiind cu siguranţă înregistrat de această instituţie.

Grigoraş nu ştia nimic

Informat de Gorjeanul în legătură cu existenţa acestui proces, antrenorul lui Stromajer, Petre Grigoraş, susţine că nu ştie nimic despre persoana care la un moment dat ar fi fost în viaţa atacantului ori de existenţa unui copil. “Nu ştiu nimic. Am fost plecat toată săptămâna şi chiar nu ştiu, nu o ştiu nici pe respectiva. Cum spuneţi că se numeşte? Stromajer are nişte probleme familiale şi atât. Doar atât cunosc”, a declarat antrenorul Grigoraş. Am încercat să îl contactăm telefonic şi pe fotbalistul sloven, Jaka Stromajer, protagonistul acestui scandal care ar putea să îi afecteze cariera, cu atât mai mult cu cât, pare că nu şi-a rezolvat problemele cu soţia pe care bănuim că a informat-o în legătură cu problemele apărute la Târgu-Jiu. Asta mai ales că pârâta solicită pe lângă recunoaşterea copilului şi achitarea de către Jaka Stomajer a unei pensii alimentare.

A.Stoica

Luna trecută împreună Jaka cu soţia sa şi un copil cu vârsta de aproximativ 3 ani au fost văzuţi în Târgu-Jiu la un dealer auto, în vederea achiziţionării unui bolid, asta ca urmare a “premelor” date fotbaliştilor de la Pandurii, de Marin Condescu. Cei care i-au văzut pe cei trei Stromajer susţin că aceştia pozau într-o familie fericită. Mai mult, soţia lui Jaka a întors capetele salariaţilor reprezentanţei auto, semn că slovena arăta foarte bine.

Poziţia oficială a clubului

“Jucătorul Jaka Stromajer se află în stare de suspendare şi nu are drept de joc la acest meci şi nici la cel cu Rapid din această săptămână; – În urma cartonaşului roşu primit la meciul dintre Pandurii Târgu-Jiu şi Oţelul Galaţi, Jaka Stromajer a fost suspendat pentru două etape de către Comisia de Disciplină din cadrul L.P.F.; – Jucătorii aflaţi în stare de suspendare nu fac niciodată deplasarea cu lotul pentru meciurile programate în etapele în care aceştia nu au drept de joc”, stă postat pe site-ul oficial al grupării de fotbal, într-un comunicat al responsabililor clubului Pandurii. Asta după ce în ultimele zile s-au făcut mai multe speculaţii pe seama plecării lui Jaka Stromajer din Târgu Jiu, bârfindu-se pe seama unor certuri ba cu Marin Condescu, ba cu Petre Grigoraş, ori cu alt oficial al clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here