Dominique Strauss Kahn, arestat preventiv pentru PROXENETISM

357

dominique straus kahnFostul director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, a fost arestat preventiv la domiciliu în Lille, după ce a fost audiat într-o anchetă privitoare la o reţea de prostituţie.

 

Este vorba despre o anchetă asupra organizării unor petreceri sexuale în restaurante şi cluburi din Paris, Washington, Madrid, Viena şi Belgia. Fostul şef al Fondului Monetar Internaţional a recunoscut că a luat parte la orgii, însă neagă că ar fi ştiut că femeile cu care a făcut sex erau prostituate.

„N-avea de unde să ştie că femeile acelea erau prostituate. Persoanele care participau la petrecerile respective erau dezbrăcate, şi provoc pe oricine să facă diferenţa între o prostituată dezbrăcată şi orice altă femeie dezbrăcată”, a declarat avocatul lui DSK, Henri Leclerc, adăugând că orgiile erau organizate de către prieteni de-ai fostului şef al FMI. Potrivit înregistrărilor, Strauss-Kahn făcea sex cu toate femeile care luau parte la aceste orgii. Potrivit presei, Strauss-Kahn ar fi participat la petreceri într-un hotel din Paris cu şeful poliţiei din Lille şi cu şeful reţelei „Dodo la Saumure,” care are saloane de masaj în Belgia.

Magistraţii au pus deja sub acuzare, în actualul dosar, mai multe personalităţi locale şi există suspiciuni că directorul unei companii ar fi folosit banii firmei pentru organizarea petrecerilor sexuale.

Selecţie realizată de Daniela Scafeş

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here