Doi membri ai personalului de la Palatul Buckingham, bolnavi de gripă A H1N1

397
palatDoi membri ai personalului de la Palatul Buckingham s-au îmbolnăvit de gripă A H1N1, relatează News of The World, în ediţia electronică, afirmând că unul dintre aceştia ar lucra în departamentul de deservire. „Dată fiind viteza cu care se răspândeşte virusul, este important ca fiecare persoană care prezintă simptome, în special cele implicate în activităţile din bucătărie, să fie izolată”, a declarat un membru al personalului.

„Nu scăpăm de gripa A H1N1 doar pentru că lucrăm aici şi fiecare trebuie să fie precaut. Ultimul lucru pe care oricare din noi îl vrea este să transmită boala reginei sau ducelui de Edinburgh”, a adăugat el.

Un alt caz de gripă A H1N1 a fost înregistrat şi la Windsor, acesta fiind un membru al corului care cântă în capela St Georges din castel.
De obicei, regina îşi petrece săptămâna la Buckingham Palace şi sfârşitul de săptămână la Windsor. Totuşi, consilierii speră că mutarea sa iminentă la Balmoral, în Scoţia, unde îşi va petrece vara, va reduce riscul de a a contracta această boală.
La începutul săptămânii, prinţul Andrew şi-a anulat o vizită la o fabrică din cauza gripei A H1N1.
Selecţie Sorin Băleanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here