Dispărutele din Belgia, căutate și în România

544

Gorjeanca, pe care soțul său a dat-o dispărută de la locuința sa din Bruxelles la începutul săptămânii trecute, este acum căutată și în țară, mai ales că ea nu a dispărut singură, ci împreună cu fiica sa de nici doi ani.
Polițiștii gorjeni fac verificări în cazul Tatianei și Mihaelei Cojocaru după ce soțul femeii, respectiv tatăl fetei, a venit la Târgu-Jiu pentru a depune o plângere în acest sens. De fapt, el a mers la Turburea, acolo unde își are domiciliul, bărbatul străbătând Europa de la un cap la altul pentru a se asigura că mai târziu nu va fi luat la întrebări în privința locului în care se află fiica sa minoră.
„Nu am dat de ele în nici un fel în Belgia, deși am fost și la Poliție, le-am căutat și pe stradă și pe la metrou, pe unde aș fi crezut că s-ar putea afla. Autoritățile de acolo mi-au spus că e cel mai bine să merg în țară și să depun o plângere și la Poliția din localitatea de domiciliu pentru a se face verificări și aici. Deocamdată nu am nicio informație despre locul în care s-ar putea afla sau ce anume s-a întâmplat cu ele. Cel mai mult mă interesează soarta fetei pentru că ea, la o adică, mai are o fetiță abandonată provenită dintr-o altă căsătorie și care trăiește în Gorj. Nu vreau să aflu că cine știe ce i s-a întâmplat fetei mele”, spune Marian Cojocaru, gorjeanul care își caută cu disperare soția și fata dispărute încă de la începutul săptămânii trecute.
IPJ Gorj a confirmat, ieri, înregistrarea unei plângeri primite în acest sens de la Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene, Lucian Stroe, menționând că orice persoană care poate oferi informații despre femeie sau fiica ei ori despre ambele poate apela numărul unic de urgențe 112, dar și cel mai apropiat post de Poliție.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here