Directorul Penitenciarului Târgu-Jiu, în faţa Comisiei de Disciplină a MJ

285

Ion Popescu, directorul Penitenciarului Târgu-Jiu, s-a deplasat ieri la Bucureşti pentru a da explicaţii în faţa Comisiei de Disciplină a Ministerului Justiţiei(MJ). Asta urmare a unei plângeri depuse de unul dintre subalterni.

Este vorba despre nemulţumirea unuia dintre agenţii operativi ai unităţii de detenţie care a cerut şi nu i s-a aprobat transferul de la Penitenciarul Târgu-Jiu la un alt loc de muncă, aparţinând instituţiei. Mai precis, acesta a cerut să fie transferat la un post de pază de la Pojogeni, localitate pe raza căreia Penitenciarul deţine nişte clădiri. Omul căzuse pe scări în urmă cu ceva vreme, din postul de pază de la închisoare, şi a necesitat concediu medical. Acesta a motivat că urmare a incidentului în urma căruia şi-ar fi vătămat piciorul şi a vârstei înaintate, el are 51 de ani, necesită să muncească într-un loc mai liniştit. Acesta susţine că în timpul căderii putea să i se declanşeze arma de foc avută asupra sa, lucru care ar fi putut crea o nenorocire.
Cum directorul Popescu a refuzat, acesta a dat ieri explicaţii în faţa Comisiei de Disciplină. “M-a audiat Comisia de Disciplină în legătură cu unul dintre salariaţi”, a explicat Ion Popescu, în timp ce se întorcea din capitală, unde s-a deplasat cu maşina închisorii. Acesta a menţionat că îi rămâne să aştepte concluziile Comisiei, în legătură cu demersul de ieri.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here