Descinderi la Obârșia Cloșani și Ponoarele

1600
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Polițiștii din Mehedinți au efectuat, în weekend, șase percheziții în județ, la persoane acuzate de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj. În urma descinderilor făcute în comunele Obârșia Cloșani și Ponoarele au fost ridicate șase arme letale cu glonț și alice, 120 de cartușe, 100 de kilograme de carne de vânat și preparate din carne de vânat, articole pirotehnice și țigarete, 300.000 de lei și alte bunuri. În urma audierilor, trei persoane au fost arestate preventiv, iar două au fost plasate sub control judiciar.

”La data de 16 decembrie, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Baia de Aramă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă, au efectuat șase percheziții domiciliare, pe raza comunelor Obârșia Cloșani și Ponoarele, din județul Mehedinți.

Activitățile s-au desfășurat la cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 56 de ani, din județul Mehedinți, bănuiți de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj.
În cadrul perchezițiilor, polițiștii au identificat și ridicat șase arme letale cu glonț și alice, 120 de cartușe aferente acestora, dispozitive de urmărire pe timp de noapte, binocluri, lunete profesionale, cuțite de vânătoare, trei detectoare de metale, stații de emisie-recepție, 100 de kilograme de carne de vânat și preparate din carne de vânat, două trofee de cerb și un trofeu de capră neagră, articole pirotehnice și țigarete, precum și 300.000 de lei.
În cursul aceleiași zile, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române și al polițiștilor din cadrul Poliției Stațiunii Băile Herculane, a fost prins în flagrant delict, pe raza Stațiunii Băile Herculane, unul dintre cei cinci bărbați, în vârstă de 29 de ani, din comuna Obârșia Cloșani, județul Mehedinți, în timp ce avea asupra sa, ilegal, 40 de cartușe de armă de vânătoare”, a declarat Mădălina Viziru, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here