Descinderi la Mătăsari și Drăgotești

1370

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul IPJ Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, au efectuat, miercuri, șapte percheziții pe raza județului Gorj, la punctele de lucru și la domiciliile administratorilor unui agent economic bănuit de comercializarea online de produse cosmetice, fără acordul titularilor de drept.
,,Polițiștii gorjeni au descins în două comune din Gorj, fiind efectuate șase percheziții domiciliare în Mătăsari și una în Drăgotești, ocazie cu care au fost indisponibilizate produse cosmetice în valoare de aproximativ 110.000 lei și au fost ridicate mijloace de probă privind comercializarea, fără drept, de mărfuri purtătoare de marcă. Totodată, au fost puse în executare două mandate de aducere, fiind conduse la sediul poliției două persoane, o femeie de 31 de ani, din Mătăsari și un bărbat de 36 de ani din Drăgotești, în vederea audierii.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, conform Legii nr. 84/1998 republicată, privind mărcile și indicațiile geografice”, a declarat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. În urma audierilor, suspecții au fost anunțați că vor fi cercetați în libertate.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here