Decizia magistraților pentru bărbatul acuzat de furt de gazolină

1294

Bărbatul de 45 de ani, din Bustuchin, acuzat de furt de gazolină, a fost eliberat, după o noapte petrecută în arest. Acesta a fost oprit în trafic, sâmbătă dimineața, pe Drumul Comunal 31 Logrești- Moșteni, iar în portbagajul mașinii sale au fost descoperite mai multe bidoane cu produs petrolier, despre care există indicii că ar fi fost furat.
,,Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 45 de ani, din comuna Bustuchin, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Acesta a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe DC 31 Logrești-Moșteni, iar la controlul efectuat asupra autoturismului, pe bancheta din spate, au fost găsite, 13 bidoane din plastic cu capacitatea de 20 litri fiecare, conținând produs petrolier, gazolină.În autoturism se mai afla și soția bărbatului, în vârstă, de 31 de ani.Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here