De şapte ani: O jumătate de kilometru de drum, mărul discordiei între Jupâneşti şi Vladimir

508

Cinci sute de metri din DC 44, care leagă comuna Jupâneşti de Vladimir, a rămas neasfaltat din 2008, pentru că edilii celor două localităţi nu se înţeleg, dând vina unul pe altul legat de proprietatea arterei în cauză. Mai exact, edilul de Jupâneşti spune că bucata de drum ar aparţine comunei Vladimir, în timp ce edilul arătat cu degetul spune că jumătatea de kilometru trebuia asfaltată de comuna vecină. Cei doi primari ai comunelor vecine nu au ajuns la un consens nici măcar după şapte ani de la începerea lucrărilor care au demarat iniţial în Vladimir.

DC 44 care leagă satele Vierşani din Jupâneşti şi Andreeşti din Vladimir este intens uzitat, deoarece scurtează drumul care leagă Filiaşul de Cărbuneşti. Cu toate acestea, de şapte ani, şoferii trebuie să îndure gropile din porţiunea de drum din DC44, pentru că autorităţile din cele două comune vecine nu se înţeleg cine este de fapt proprietarul jumătăţii de kilometru de drum rămas neasfaltat.
Deşi localnicii au încercat să discute cu cei doi edili, de fiecare dată respectivii au spus acelaşi lucru, că vina nu le aparţine, în timp ce drumul a rămas în aceeaşi stare. Localnicii intenţionează să ceară lămuriri chiar preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, care, cred ei, nu ar cunoaşte problema cu drumul respectiv.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here