De Moş Nicolae – Tinerii liberali le-au dat papuci jerpeliţi pedeliştilor

393

Picture 019Organizaţia de tineret a PNL Gorj le-a oferit aseară pedeliştilor un „cadou” mai puţin obişnuit cu ocazia sărbătorii de Moş Nicolae: câteva perechi de încălţăminte mai jerpelite.

Tinerii liberali spun că au dorit ca prin această acţiune să protesteze faţă de iresponsabilitatea de care au dat dovadă pedeliştii în toată perioada în care s-au aflat la guvernare.

“Această acţiune are două teme principale: în primul rând, ne-am dori, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, să dăm „papucii” guvernării portocalii; în al doilea rând este un moment simbolic. Toţi copiii îşi scot din debara cele mai curate ghetuţe şi pantofiori însă nu mai au ce să pună în ele. Noi le-am adus exact ghetuţele care se găsesc la toată lumea în picioare. Sperăm să înţeleagă mesajul nostru. Picture 010Am pregătit şi nişte cadouri pentru copii ca aceştia să simtă totuşi că sărbătoarea de Moş Nicolae mai înseamnă ceva”, a declarat Mihai Paraschiv, preşedintele TNL Gorj. Manifestarea a avut loc aseară în faţa sediului PDL Gorj, unde câteva zeci de membri ai TNL Gorj s-au adunat începând cu ora 20:00. “Eu am renunţat la cele mai proaste încălţări pe care le-am putut achiziţiona anul acesta din cauza guvernării PD-L şi de aceea le-am şi adus aici, să vadă cum s-a ajuns. În ritmul acesta nu cred că o să ajungem să purtăm altceva decât ce am expus acolo”, a spus unul dintre tinerii prezenţi aseară în faţa sediului PDL Gorj, completat de o colegă care a ţinut să remarce că “deşi sunt rupte, sunt tot puţine. Practic a fost o singură pereche de pantofiori acasă şi nici măcar aceea nu a putut fi adusă pentru că nu mai aveau în ce să umble copiii. Oricum eu fac pariu că mâine dimineaţă nu vom găsi nimic în aceste ghetuţe”. Acţiunea tinerilor liberali nu i-a impresionat însă pe pedelişti. Mai mult, Dan Vâlceanu, purtătorul de cuvânt al PD-L Gorj a calificat această manifestare ca fiind o acţiune a unor tineri care nu au ce face acasă: “Nu am ce să comentez. Sunt tineri care nu au ce face acasă. Adică tocmai acum, când ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă, când toţi încercăm să fim mai buni, în loc să organizeze o acţiune de binefacere, să-i ajute pe cei care au nevoie, ei fac o astfel de manifestare”.

R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here