Dan Vîlceanu: Nu vor mai exista pensii speciale pentru parlamentari

1450

Deputatul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat că exercițiul de imagine pe care L-a făcut liderul PSD Marcel Ciolacu, prin depunerea demisiei, reprezintă, de fapt, o bătaie de joc la adresa românilor. Acesta a explicat că demisia se consideră depusă dacă ia act plenul Camerei Deputaților, ceea ce nu s-a întâmplat.

„Haideți să nu ne batem joc de oameni. Cei care spun că și-au dat demisia, Ciolacu, a rămas cu mandat întreg. Demisia pe care ți-o dai în ultima zi din Parlament nu înseamnă nimic. O demisie în Parlament înseamnă că se face plenul, ia act plenul de această demisie. E bătaie de joc la adresa românilor. Suntem în 2020, toți avem acces la informații. Încearcă anumiți oameni să-i mai păcălească o dată, ca în 2016, când și el și Dragnea au făcut exercițiul ăsta”, a explicat Vîlceanu.El a mai spus că nu vor mai exista pensii speciale pentru parlamentari chiar din următoarea legislatură. ,,Nu vor mai exista pensii speciale pentru parlamentari chiar din următoarea legislatură. O să fiu foarte onest, în România putem să scăpăm de pensiile speciale, gândindu-ne ce spune despre pensiile militarilor, care NU sunt pensii speciale. Există în toate țările lumii. Avem obligații față de militari. Excludem pensiile militare. Am făcut un studiu. O să vedeți că vorbim de o altă categorie de pensii, sunt pensii militare. Toate celelalte categorii trebuie să primească pensii pe bază de contribuție”, a declarat Dan Vîlceanu.
M.P.

1 COMENTARIU

  1. Si de ce nu v-ati gandit sa votati eliminarea pensiilor speciale pana acum? Primari in doua tururi de ce nu ati acceptat? In afara de USR nu a atins niciun partid subiectele astea! Acum v-ati gasit, ca vi se pare ca se intorc impotriva voastra beneficiile lor! Minciuni electorale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here