Crevon, întâlnire eșuată cu colegii din București

623

Singurul magistrat gorjean care speră să ajungă toamna aceasta în structurile de conducere ale Consiliului Superior al Magistraturii, Mădălina Elena Vladu Crevon, a avut parte de o primire rece la întâlnirea pe care spera să o aibă cu colegii săi din cadrul Tribunalului București. Niciun judecător nu s-a prezentat la întâlnirea pe care gorjeanca o avea stabilită în Capitală, asta în condițiile în care, anterior, Crevon fusese în zeci de alte instanțe din țară și niciunde nu a fost primită cu atâta răceală. Din contră, chiar și cei care nu erau de partea ei s-au prezentat la întâlniri pentru a o putea eventual combate, la București lucrurile stând cu totul altfel, după cum a mărturisit aceasta într-o postare pe contul său de Facebook.
“M-am gândit că există cel puțin patru explicații la această situație: 1. Deja știți cu exactitate pe cine veți alege să fie membru CSM și nu mai este necesar să pierdeți timpul, deși mie nu mi-ați dat nicio șansă de a mă prezenta pentru a mă cunoaște și a vedea ce fel de persoană sunt, convinsă fiind că, de multe ori, o întâlnire directă poate schimba chiar și prejudecăți. 2. Nu vă mai interesează ce se întâmplă cu acest sistem, nu mai aveți nimic de spus și, pur și simplu, nu vă pasă cine și cum este ales… destul de puțin probabil acest lucru, în condițiile în care cunosc câteva persoane din acest tribunal și pozițiile lor publice; 3. Nu ați fost anunțați în legătură cu vizita mea în calitate de candidat, din diverse rațiuni pe care nu îmi propun deloc să le mai dezleg… Din păcate, am primit semnale în acest sens și, în acest caz, chiar îmi pare sincer rău că astfel de lucruri se pot întâmpla și la acest nivel! La toate tribunalele din țară pe care le-am vizitat, indiferent de opțiunile de vot ale colegilor, am avut ocazia să întâlnesc mai mulți sau mai puțini colegi… dar erau acolo, să mă susțină sau să mă combată! 4. Există o reacție personală împotriva mea, deși nu mă cunoașteți și nu știți cum sunt și ce lucruri sunt capabilă să realizez… dar acest aspect sună ca o idee preconcepută, și o includ între paranteze”, a menționat Crevon într-o scrisoare deschisă pe care a adresat-o colegilor săi din Capitală și pe care a postat-o și pe contul său de socializare.
Gelu Ionescu

1 COMENTARIU

  1. Rezultatul …nimeni nu a vrut sa o întâlnească pe reprezentanta Gorjului unde se aranjează procesele. De ce nu apare ca temă principală in programul dv doamnă Crevon eradicarea corupției din magistratură ? De ce nu spuneți lucrurilor pe nume ? Apărați sistemul corupt ? si mai vreți voturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here