Costoiu îi sprijină pe primarii din Bâlteni şi Baia de Fier

445

Mihnea Costoiu îi ajută pe primarii din Bâlteni și Baia de Fier să obțină bani pentru modernizarea unei școli, a unui cămin cultural și pentru o alimentare cu apă.

Candidatul PSD pentru Colegiul nr. 2 Senat a început în forţă campania electorală. Ministrul Cercetării a fost, deja, în mai multe localități și s-a întâlnit cu sute de oameni. „Am fost la Săuleşti, Bărbăteşti, Bustuchin, Novaci, Baia de Fier, Polovragi, Alimpeşti. Am vizitat obiective de investiţii pe care le-am realizat de-a lungul timpului şi am preluat altele” spune Mihnea Costoiu.
La Bâlteni, Costoiu a vizitat liceul ce a fost modernizat, anii trecuţi, cu sprijinul său şi a promis că va ajuta autorităţile locale să obţină finanţare şi pentru modernizarea școlii vechi- monument istoric.
„Am preluat sarcina reabilitării vechii şcoli, monument istoric. Am şi discutat pe unul dintre programele operaţionale, câțiva consultanți vor veni la Bâlteni să expertizeze clădirea. Vrem să obţinem fonduri europene” a declarat Mihnea Costoiu.

Sprijin pentru fonduri
În comuna Baia de Fier, autoritățile locale i-au cerut ministrului Cercetării, Mihnea Costoiu, să le acorde sprijin în obținerea fondurilor necesare pentru modernizarea căminului cultural și pentru alimentarea cu apă. Candidatul PSD la Senat susţine că lucrările la cămin vor începe în perioada imediat următoare.
„Am reuşit să rezolvăm, la Baia de Fier, unul dintre proiecte, e vorba despre reabilitarea căminului cultural, un proiect la care lucrăm de mai multe vreme. Zilele acestea, am reuşit să obţinem ordinul de începere a lucrărilor, pentru că le-am promis oamenilor, iar noi, cei de la PSD când promitem ne ţinem de cuvânt” afirmă Mihnea Costoiu.
Echipa de campanie a ministrului Mihnea Costoiu a început în forță și această săptămână. În dimineața zilei de luni, candidatul social democrat pe Colegiul 2 la Senat, însoțit de membri din conducerea organizației județene, s-a deplasat la târgul săptămânal de la Alimpești unde a stat de vorba cu cetățenii, dar și cu autoritățile locale. Programul electoral a continuat pe parcursul întregii zile cu localitațile Bumbești Pițic, Bengești Ciocadia, Scoarța și Tg Jiu. În fiecare localitate, Mihnea Costoiu a fost informat cu privire la problemele locale, indiferent de natura lor, autoritațile primind asigurări ca soluționarea acestora va reprezenta o prioritare pentru viitorul senator de Gorj. Tinerii din echipa de campanie au împărţit materiale electorale cu însemnele partidului, cei trei trandafiri și cu numele candidatului pe colegiul 2, Mihnea Costoiu.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here