Corpul de Control al lui Cioloș a cerut noi documente de la Pandurii și de la CEO

684

Cum s-au folosit banii primiți de la fostul SNLO de către Clubul Sportiv Pandurii, dar și felul în care s-au achiziționat mașinile acestui for de către Marin Condescu sunt aspectele de care sunt interesați, mai nou, cei din Corpul de Control al premierului. Respectivii au solicitat, recent, documentele doveditoare de la CS Pandurii, dar și cele care au stat la baza acordării unor prime, de ordinul sutelor de mii de euro, după intrarea în Europa League.

De aceste prime au beneficiat jucătorii, dar și oficiali ai clubului, verificatorii fiind interesați de legalitatea acordării banilor și de documentele care au stat la baza acordării primelor. Printre marii beneficiari se află și Eugen Pârvulescu. În ceea ce privește mașinile, pe listă se află un Range Rover, care nu a fost văzut niciodată la club, dar figurează în acte drept achiziționată de forul Pandurii.
Actele în cauză trebuiau trimise de ceva vreme, dar celor de la club li s-a acordat o păsuire.
Toate documentele care vor ajunge la Corpul de Control al premierului, vor fi semnate de administratorii clubului, cel judiciar și cel special, adică de Marin Golea.
ANAF-ul este așteptat, de asemenea în control, ca urmare a declanșării procedurii de insolvență a clubului, ocazie cu care vor fi luate la puricat, pentru prima dată de la înființarea CS Pandurii, și încasările de tip salariu și primele personalului.
A.Stoica

2 COMENTARII

  1. Range Roverul ala de lipseste e la jucatorul ala de culoare de a venit de la Galati(uit cum il cheama) care a fost dat spre folosinta datorita faptului ca Pandurii aveau datorii la acest jucator!Ptr cine nu stie sa intrebe…pe Condescu!

  2. Aha de asta s-au intalnit joi, pe seara fostii bosi ai Pandurilor sa puna la cale cum sa scape de angajatii de la club care nu fabrica documentele pe care le cere Condescu ! Asia fac pe ei in pantaloni de frica ca de data asta nu vor mai fi sosite documente! Alo politia procuratura doarme?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here