Control de la Prefectura Gorj la Primăria Turcineşti

364

Problemele cu apa din Turcineşti au alternat raporturile dintre cetăţeni şi autorităţile locale. Din acest motiv, joi, membri Corpului de Control al Prefecturii Gorj s-au deplasat la Primăria Turcineşti, unde au loc mai multe verificări referitoare la recepţia obiectivului ,,Sistem public Centralizat de Alimentare cu Apă”. Verificările se vor realiza şi astăzi, 2500 de persoane fiind afectate de lipsa apei.

Pentru probarea constatărilor se vor ridica documente în copie după cele existente în evidenţa Primăriei Turcineşti, precum şi declaraţii de la persoanele responsabile. ,,În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, vicepreşedintele comitetului, Ion Călinoiu, a solicitat Instituţiei Prefectului să facă o analiză şi să încerce să deblocheze situaţia la Turcineşti. Nu este posibil ca într-o astfel de perioadă de caniculă să nu aibă apă, este considerată o situaţie de urgenţă, de criză. În aceste condiţii, am solicitat Corpului de Control al Prefectului să se deplaseze astăzi la autorităţile locale de acolo şi să vadă care sunt problemele în vederea clarificării situaţiei, în aşa fel încât serviciul de alimentare cu apă să fie repus în funcţiune”, a menţionat subprefectul, Sorin Arjoca.
De altfel, nici până în prezent, lucrarea de alimentare cu apă din localitate nu a fost recepţionată în contabilitatea Primăriei Turcineşti.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here