Condamnat la un an de închisoare pentru abandon de familie

283

CatuseUn bărbat în vârstă de 44 de ani din Târgu-Jiu, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei de un an de închisoare pentru comiterea infracţiunii de abandon de familie, a fost reţinut marţi de poliţişti.

Tot marţi a fost reţinut şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj un alt târgujian, condamnat la 2 ani şi 3 luni de închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Gorj, au pus marţi în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii. Astfel, poliţiştii au identificat şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, doi bărbaţi în vârstă de 45, respectiv 44 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, pe numele cărora instanţa de judecată a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Unul dintre bărbaţi a fost condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani şi 3 luni pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, iar celălalt la o pedeapsă de un an închisoare pentru infracţiunea de abandon de familie. Cei doi bărbaţi vor fi transferaţi la penitenciar pentru executarea pedepselor.

R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here