Ciurel, noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al Minprest

270

Conducerea Complexului Energetic Oltenia(CEO) a numit ieri conducerea Consiliului de Administraţie al SC Minprest Serv Rovinari, şi pe preşedintele acestuia. Laurenţiu Ciurel, directorul general al Sucursalei Rovinari a CEO, a fost numit cu această ocazie preşedinte al Consiliului de Administraţie al acestei societăţi. Acesta împreună cu organismul pe care îl conduce va decide în scurt timp conducerea societăţii.

După ce varianta Daniel Burlan a picat iar informaţiile din mass-media legate de sforile care s-au încercat să se tragă la Minprest în legătură cu numirea noii conduceri s-au înmulţit, conducerea CEO a schimbat modalitatea de alegere a directorului acestei societăţi şi a celui economic. Astfel printr-o decizie a CEO, afişată recent la sediul societăţii din Rovinari, se anunţa că numirea conducerii Minprest nu se va mai face pe bază de interviu şi selecţie de CV-uri şi se va face abia după ce societatea va avea numit un preşedinte al Consiliului de Administraţie şi componenţa acestui organism. Ieri s-a întâmplat şi asta, susţin surse din Minprest, care anunţă că Laurenţiu Ciurel va fi cel care va avea un cuvânt de spus în numirea viitoarei conduceri a societăţii. Asta deoarece Ciurel, director general al Sucursalei Rovinari a CEO, a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii, alături de acesta mai fiind numită şi componenţa CA-ului.

Numirea noilor directori, chestiune de zile
Se prognozează astfel că o dată cu noile numiri se va opera şi numirea conducerii Minprest, societate lăsată fără lideri după conducerea controversată şi la limita legii a pedelistei Elena Vintilescu. Să nu uităm că Vintilescu a mai sperat, în ciuda acestor lucruri, să fie în continuare director la Minprest. Se crede însă că Vintilescu îşi va face bagajele şi se va muta în scurt timp la Secţia Motru a Minprest, loc din care a fost detaşată la numirea în funcţia de director peste întreaga societate.

Giorgi, în cărţi pentru directoratul Minprest
Liberalul Gabriel Giorgi, consilier municipal, ar putea fi, în curând, noul director al Minprest, acesta fiind agreat de conducerea USL, pentru funcţie. De altfel în cursă au mai rămas acesta şi Ştefan Cherciu, membru PPDD, cel din urmă având şanse mici să ocupe funcţia de director deşi conduce Secţia Jilţ a societăţii.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here