Cetățenii din Turburea i-au cerut lui Bîrcă să racordeze comuna la gaze

777

Edilul de Turburea, Ion Bîrcă, actualul candidat al PSD la funcția de primar al localității, s-a întâlnit deja cu cetățenii comunei într-un tur electoral de forță, desfășurat în ultimele zile. Bîrcă și echipa sa de campanie și-a prezentat programul electoral pentru patru ani deja cetățenilor din Cocorova, Poiana, Turburea și Butișoaia, edilul fiind bine primit de localnicii care au ascultat proiectele viitoare ale edilului PSD pentru comuna lor. Cetățenii i-au cerut primarului să le promită că le va racorda locuințele și la rețeaua de gaze, știut fiind că în localitate se lucrează de zor la rețeaua de canalizare și la modernizarea ulițelor.

“Eu îmi doresc ca în următorul mandat să realizez căminul de bătrâni din clădirea preluată de la Petrom, să racordez toată comuna la rețeaua de canalizare și să modernizez toate ulițele din Turburea. Localnicii mi-au cerut să le racordez locuințele la rețeaua de gaze, investiție pe care o voi lua, cu siguranță, în calcul pentru viitorul mandat”, a declarat edilul local, Ion Bîrcă.
BIRCA 2Candidatul PSD pentru încă un mandat la Primăria Turburea a declarat, de asemenea, că va continua să stea de vorbă cu cetățenii pentru a le prezenta proiectele care să ducă la dezvoltarea localității. “Încrederea dată prin vot de locuitorii comunei, mă obligă să îmi dedic fiecare zi a mandatului de primar finalizării proiectelor importante pentru comuna noastră. Am muncit împreună cu cetățenii comunei, astfel ne putem lăuda cu o infrastructură dezvoltată, dar ne putem lăuda că știm și să păstrăm vii tradițiile specifice zonei noastre. Cred doar în oamenii cu frică de Dumnezeu, de aceea m-am bazat și mă bazez pe sprijinul acestora pentru că, împreună, am realizat și vom realiza multe obiective importante pentru comunitate”, a precizat Ion Bîrcă.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here