CEO a ordonat, Casa de Pensii s-a supus: Deservenţii pensionarilor, cu bagajele la uşă

335

Sediul Casei Judeţene de Pensii (CJP) din zona Gării se eliberează în totalitate în aceste zile. Cu paşi mici, dar siguri, angajaţii instituţiei au început să-şi strângă documentele pentru a se muta în clădirea Agenţiei pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Gorj. Pensionarii care au nevoie de serviciile angajaţilor şi care trec pragul vechii locaţii sunt redirecţionaţi spre noul sediu al Casei de Pensii.

Încă de la jumătatea lunii octombrie, Laurenţiu Ciurel a somat conducerea Casei de Pensii Gorj, să elibereze spaţiul deţinut de CEO.
Clădirea din zona Gării aparţine Complexului Energetic şi a fost închiriată de CJP Gorj, încă din anul 2001. Instituţia publică închiria clădirea an de an, dar de această dată, CE Oltenia spune că are nevoie de clădire, pentru că există intenţia ca tot personalul TESA să fie adus la Târgu Jiu.
Managerul CEO, Laurenţiu Ciurel, a explicat cu ceva timp în urmă că este ilogic ca gigantul să deţină sedii în toată ţara, dar este nevoit să închirieze altele, pentru că cele deţinute de companie sunt folosite de alte instituţii. “Intenţia directoratului este ca toate serviciile de suport, gen serviciile comerciale, serviciile de personal, serviciile de asigurare a calităţii, toate acestea care sunt răspândite prin cariere şi sucursale să devină centralizate sub un control unic la Târgu-Jiu. Avem nevoie de absolut toate spaţiile pentru a nu face cheltuieli suplimentare cu închirieri sau cu achiziţii de alte clădiri. Este ilogic să avem atâtea clădiri şi să trebuiască să închiriem altele”, a spus Laurenţiu Ciurel.
Pe de altă parte, Rodica Ghimiş, directorul CJP Gorj spune că deşi nu îi convine că se va lucra în înghesuială, există totuşi, un lucru bun. Acela că nemaiplătind chiria pentru spaţiul din zona Gării va face o economie bugetară, chiria plătind-o din fonduri proprii.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here