Cei patru frați de la Moi și-au primit banii restanți de la firma de construcții: “Vom lucra în continuare la biserică”!

671

Scandalul mocnit din satul Moi, aparținând comunei Bîlteni, unde patru frați erau revoltați, miercuri, că patronul firmei de construcții, care lucrează la biserica din localitate nu le-a plătit salariile pe una, respectiv două luni, și banii pe concediile de odihnă, s-a stins a doua zi. Joi, cei patru frați și-au încasat salariile restante și au dat chiar mâna cu patronul firmei de construcții, care și-a motivat întârzierea salarială, dând vina pe problemele economico-financiare. Lucrătorii au precizat chiar că vor reînnoda relațiile rupte cu firma lui Ilie Codreanu și au menționat chiar că au uitat și supărările avute la adresa preotului din Moi, Gabriel Bivolu, pe care l-au acuzat că nu le-a dat salariile, deși firma care îi angajase trebuia să facă asta.
,,Vom reveni la muncă și vom continua lucrările la biserică”, a declarat, ieri, unul dintre frați, spunând că își pierduseră speranța că-și vor vedea banii pe munca făcută.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here