Cei doi bărbați acuzați că au violat o femeie din Bălești rămân în arest

924

Cei doi tineri de 24 și 28 de ani, din Târgu-Jiu, care au fost reținuți pe 1 aprilie, fiind acuzați că ar fi violat o femeie de 36 de ani, din Bălești, după ce aceasta a mers cu unul dintre ei la un restaurant din municipiu și apoi la locuința bărbatului, din cartierul Iezureni, vor rămâne în arest în timpul procesului de la Judecătoria Târgu-Jiu.
Decizia luată vineri de instanță a fost contestată imediat de inculpați, urmând ca verdictul să fie stabilit la Tribunalul Gorj. ,,Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului CG, zis <<Gogu>>, trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol în formă continuată şi menţine măsura arestării preventive a acestuia dispusă prin încheierea din data de 2 aprilie 2019. Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului TDV zis Alin, trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol şi menţine măsura arestării preventive. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, a decis prima instanță.
Cercetările au fost efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.
,,La data de 1 aprilie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj doi tineri de 24 și 28 de ani, ambii din municipiul Târgu-Jiu, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal. Aceștia, în noaptea din 30 spre 31 martie, ar fi obligat o femeie de 36 de ani, din comuna Bălești, să întrețină raporturi sexuale cu ei, împotriva voinței sale, lipsind-o de libertate, în timp ce se aflau în incinta unui imobil, de pe raza municipiului Târgu-Jiu. Persoana vătămată a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru a fi examinată. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj. După ce femeia ar fi acceptat să meargă în oraș cu unul dintre bărbați și apoi în locuința acestuia, în casa din Iezureni ar fi apărut și al doilea bărbat.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here