Ce haine să nu porţi la muncă

759
haine-sexyDecolteurile prea adânci, fustele prea scurte sau hainele transparente nu sunt indicate atunci când e vorba de mers la serviciu. Acum, depinde şi de meseria fiecăruia. Publicaţia Forbes a creat un top al ţinutelor care trebuie evitate atunci când mergem la muncă.
Decolteurile prea adânci sunt pe primul loc în lista Forbes. Studiile arată că femeile care se îmbracă provocator la serviciu sunt trecute cu vederea atunci când se fac promovări. În general, sunt favorizate femeile care poartă ţinute conservatoare.
Minijupele sunt şi ele pe lista neagră. Există percepţia că astfel de ţinute sunt folosite pentru a compensa lipsa unor abilităţi profesionale.

Pe de altă parte, potrivit experţilor în etichetă, genunchiul este considerat un magnet vizual mai puternic decât faţa.

Hainele transparente sunt foarte atrăgătoare şi sexy, dar nu sunt potrivite la birou. Ţinutele trebuie alese cu grijă, pentru a nu atrage priviri indiscrete, iar o eventuală haină transparentă ar trebui purtată peste alte obiecte vestimentare.
Nici accesoriile în exces nu sunt indicate: cerceii prea voluminoşi, colierele mari sau brăţările opulente nu sunt compatibile cu ţinuta de serviciu. Deşi e vară şi foarte cald, nu folosim ţinuta de plajă la muncă, atrag atenţia experţii în vestimentaţie: deci fără rochii de plajă, topuri fără umeri sau pantaloni tip bermude.
Sorin MILCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here