Cât câștigă o educatoare în Germania. Locuri de muncă pentru gorjeni

1289

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj anunță gorjenii interesați de ocuparea unui loc de muncă în străinătate că, în această perioadă, prin serviciul EURES, sunt disponibile 15 locuri de muncă în Germania, ca educatoare.

Angajatorul german, cu sediul în Regiunea Baden-Wurttemberg, localitatea Stuttgart, dispune de peste 200 de centre de îngrijire de zi pentru copii, case de studenți și scoli primare.
„Se solicită studii încheiate în pedagogie de grădiniță, științe educaționale, socio-psihopedagogie sau învățământ preșcolar, experiență de lucru cu copiii cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 6 ani, disponibilitate de a învăța intensiv limba germană, disponibilitate de a participa la un curs de recertificare profesională, în vederea echivalării calificării obținute în altă țară, capacitatea de a răspunde nevoilor/intereselor individuale ale copiilor, responsabilitate și capacitate de a lua decizii. Se solicită cunoștințe de limba germană – nivelul B2, însă candidații care nu au acest nivel vor beneficia gratuit de cursuri de limba germană”, anunță AJOFM Gorj.

Bonusuri salariale
Salariul oferit începe de la 2682,35 euro brut/lună, în funcție de nivelurile de grupă și de experiența profesională, cu recunoașterea calificării de nivel 2 – 3.086,91€ brut/lună, a calificării de nivel 3 – 3.300,62€ brut/lună. Un nivel suplimentar poate crește salariul până la 3.909,19€ brut/lună, în funcție de experiența profesională.
Mai mult, se oferă bonus anual, salarizare peste grila standard, o gamă largă de posibilități de perfecționare și de promovare până la grade de specialitate și de conducere, cazare pentru personal la prețuri rezonabile, abonament lunar cu reducere mare pentru mijloacele de transport. Pentru început se oferă contract de muncă cu durata determinată de 12 luni.
Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj, str. Lt. Col. D. Petrescu, nr 1, telefon 0253/211568.
Termenul limită pentru aplicare este 31 octombrie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here