Cârciumaru și-a prezentat viitoarele proiecte în cartierele Polata, Ursați, Pajiștei și Bîrsești

579

De la debutul campaniei electorale, candidatul Florin Cârciumaru și echipa sa de campanie au avut mai multe discuții, alături de candidații PSD la Consiliul Local, cu cetățenii din patru cariere ale municipiului. Este vorba despre localnicii din Polata, Ursați, Pajiștei și Bîrsești care i-au spus edilului PSD că, sub administrația sa, se vede evoluția orașului.
campanie (1)“Am fost, din nou, în cartierele Polata, Ursaţi, Pajiştei. Spun din nou, pentru că azi am fost în postura de candidat al PSD Gorj la Primăria Târgu Jiu. Sunt cartiere pe care le cunosc îndeaproape, la fel ca orice colţ al acestui oraş. Azi, oamenii mi-au spus că nici nu trebuie să îmi fac campanie pentru că ei ştiu ce am realizat împreună. Totuşi, am decis să merg să le prezint proiectele viitoare.

campanie (2)Dialogul cu cetăţenii a fost întotdeauna important pentru mine. Şi oamenii știu că am fost şi sunt deschis la sugestiile lor. Pentru mine, strada este al doilea birou”, a declarat Florin Cârciumaru, la finalul întâlnirii cu cetățenii.
A.Stoica

campanie (3) campanie (4) campanie (6) campanie (7)

3 COMENTARII

  1. ce urechi mari are acest carciumar,parca ar fi pavilioanele romexpo si totusi a ramas surd la nevoile si doleantele cetatenilor care l-au votat in speranta ca vor fi auziti.rusine nea florine pt clapaugele pe care le porti degeaba,sau poate iti protejeaza craniul in accidentele de circulatie cand iti lipseste insulita,pardon insulina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here